blog.

Fiscale rechtsbijstand

scroll
09 December 2021
-
auteur(s):
Anja Coppin

Verzekerd van goede bijstand!

fiscale rb

Fiscale controles komen steeds ongelegen en brengen geen cadeaus. Veel controles vragen een intense voorbereiding en kunnen de factuur van ons kantoor en eventuele fiscale specialisten en mogelijke gerechtskosten doen oplopen. Hiervoor werd door Liantis een verzekeringspolis uitgewerkt in samenwerking met Euromex. Nu ook de vraag om inlichtingen die vaak voorafgaand aan een controle ook al mee in de dekking van de polis zit, vonden wij dit het ideale moment om deze polis aan onze klanten aan te bevelen. 

  • De polis biedt een uitzonderlijk hoge dekking van 30.000 EUR (15.000 EUR voor de administratieve verdediging & 15.000 EUR voor de gerechtelijke verdediging).
  • We werken met een derdebetalerssyteem. Je hoeft de kosten voor de begeleiding van uw controle niet voor te schieten. De erelonen worden rechtstreeks betaald door de verzekeringsmaatschappij.
  • De premie is fiscaal aftrekbaar.

Let wel, de wachttijd voor de polis bedraagt vier maanden en start na uw inschrijving.

Wie interesse heeft in een rechtsbijstandsverzekering tegen fiscale controles, neemt best met ons kantoor contact op.

Tip: Indien u reeds een polis Euromex ondernemer onderschreven heeft, kan de waarborg fiscale bijstand hieraan gekoppeld worden. Contacteer hieromtrent uw makelaar voor meer info!