Bijblijven in een wereld vol regels en wetten die razendsnel veranderen en evolueren is geen evidentie. Wij houden voor jou de vinger aan de pols en informeren je over de laatste nieuwigheden uit de sector. Je krijgt van ons tips en weetjes die het je makkelijker maken om de focus op je core business te houden.

We houden je niet alleen op de hoogte via onze blog! Je kan ons ook ontmoeten op een van onze infomomenten. Neem een kijkje naar onze kalender voor de eerstkomende events.

 • attest 6% afgeschaft

  Afschaffing attesteringsplicht vanaf 1 juli 2022

  Renovatiewerken aan woningen zijn onder bepaalde voorwaarden onderworpen aan een verlaagd btw-tarief van 6%. Zo moet de woning (hoofdzakelijk) privé worden gebruikt, moet de woning ouder zijn dan 10/15 jaar … . Als bevestiging dat alle voorwaarden zijn voldaan om dit verlaagd tarief toe te passen op de factuur, moet de opdrachtgever een door hem ondertekend attest aan de aannemer bezorgen. Als aannemer moet je dit attest goed bij de factuur bewaren als bewijs tijdens een btw-controle. 

  Lees meer
 • Ziet u het bos door de bomen nog?

  Ter ondersteuning van de economie werden allerhande ondersteuningsmaatregelen gelanceerd door de verschillende overheden. We vatten ze hierna voor u samen

  Lees meer
 • 5 tips om de coronacrisis te overleven

  Veel ondernemers worden sinds 13 maart 2020 getroffen door de coronacrisis: hun bedrijf werd verplicht gesloten, veel/alle werknemers werken van thuis uit, hun omzet daalt drastisch door de onzekere tijden, dit laat zich ook voelen op hun bankrekening…
  Omdat wij als boekhouder al meer dan 25 jaar onze rol van adviseur ter harte nemen, willen wij vanuit onze kennis en ervaring een aantal tips meegeven aan elke ondernemer. Zo komt u deze moeilijke periode makkelijker door.

  Lees meer
 • CORONA

  In deze blog gaan we de momenteel bekende maatregelen toelichten met betrekking tot het coronavirus en de impact op de bedrijfswereld.

  Lees meer
 • BTW

  We merken tijdens het verwerken van facturen bij BTW aangevers dat regelmatig dezelfde problemen opduiken. Daarom zullen we in onze blogs, regelmatig stilstaan bij een aantal items die voor de BTW kunnen tellen.

  Lees meer
 • 22 February 2022
  19:00
  -
  21:00

  Let's go digital!

  Billit is een online facturatieplatform voor ondernemers en boekhouders.
  Wil jij ook meer weten over het digitaliseren van jouw facturatieproces? Meer kostbare tijd op je administratie besparen? Kom het ontdekken op onze infoavond!

  Bekijk het event
 • 01 January 2020
  19:00
  -
  22:00

  Infoavond

  Wij informeren onze klanten graag op geregelde tijdstippen. Door de corona-maatregelen zijn we echter genoodzaakt dit even on hold te zetten. We houden je zeker op de hoogte als er weer infosessies plaatsvinden!

  Bekijk het event