“Als dochter van een landbouwersgezin kreeg ik het ondernemerschap met de paplepel ingegeven. Ik leerde om altijd vooruit te kijken, zowel in voor- als in tegenspoed. Het stimuleerde mij om na mijn studies de stap te zetten om mijn eigen boekhoudkantoor uit de grond te stampen, dicht bij de mensen en met passie voor het ondernemen. Ondertussen ben ik trotse aanvoerder van een hecht team specialisten die dag in dag uit het beste van zichzelf geven om onze klanten vooruit te stuwen.”

anja
Anja Coppin
Bestuurder

Een sterk verhaal…

Elke goede samenwerking start met een goed gesprek.
We willen jou écht leren kennen. Pas als we je bedrijf, je dromen, je verwachtingen en je situatie correct kunnen inschatten, zijn we in staat om je optimaal van dienst te zijn. Met professioneel onderbouwd advies, met middelen en programma’s die je efficiëntie doen toenemen en vooral met een warme menselijke feeling om het beste resultaat neer te zetten voor jou en je bedrijf.

Bij ons heeft elke klant een eigen vaste dossierbeheerder. Zo kan je altijd terecht bij één contactpersoon met al je vragen. Op die manier staan we dicht bij jouw bedrijfsvoering en kunnen we proactief en kritisch inspelen op al je noden en verwachtingen.

Teamwork makes the dream work!
Charlotte Verplancke
Charlotte Verplancke
Dossierbeheerder
aaron
Aäron Demeyere
Dossierbeheerder
Vincent
Vincent Denys
Dossierbeheerder
Peter
Peter Absil
Assistent dossierbeheerder
Sofie
Sofie Saey
Assistent dossierbeheerder
Pieter
Pieter Deprez
Fiscalist
An Vanhaelewyn
An Vanhaelewyn
Dossierbeheerder
Join our team!

Of je nu een schoolverlater bent barstend van ambitie of een ervaren rot die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, wij kijken altijd uit naar enthousiaste en gemotiveerde werkkrachten. 

Bekijk onze vacatures of bezorg ons je spontane sollicitatie. Wie weet vinden we de perfecte match tussen jouw dromen en onze noden!