Bijblijven in een wereld vol regels en wetten die razendsnel veranderen en evolueren is geen evidentie. Wij houden voor jou de vinger aan de pols en informeren je over de laatste nieuwigheden uit de sector. Je krijgt van ons tips en weetjes die het je makkelijker maken om de focus op je core business te houden.

We houden je niet alleen op de hoogte via onze blog! Je kan ons ook ontmoeten op een van onze infomomenten. Neem een kijkje naar onze kalender voor de eerstkomende events.

 • Getuigenis: An Vanhaelewyn

  Omdat wij trots zijn op onze medewerkers, zetten we af en toe een medewerker in de kijker en laten we hem of haar vertellen over hoe het is om te werken bij ons kantoor. Benieuwd naar naar het verhaal van An? Lees dan zeker verder. 

  Lees meer
 • Getuigenis: Peter Absil

  Omdat wij trots zijn op onze medewerkers, zetten we af en toe een medewerker in de kijker en laten we hem of haar vertellen over hoe het is om te werken bij ons kantoor. Benieuwd naar naar het verhaal van Peter? Lees dan zeker verder. 
  Lees meer
 • Getuigenis: Charlotte Verplancke

  Omdat wij trots zijn op onze medewerkers, zetten we af en toe een medewerker in de kijker en laten we hem of haar vertellen over hoe het is om te werken bij ons kantoor. Benieuwd naar naar het verhaal van Charlotte? Lees dan zeker verder. 
  Lees meer
 • Getuigenis: Vincent Denys

  Omdat wij trots zijn op onze medewerkers, zetten we af en toe een medewerker in de kijker en laten we hem of haar vertellen over hoe het is om te werken bij ons kantoor. Benieuwd naar naar het verhaal van Vincent? Lees dan zeker verder. 

  Lees meer
 • Getuigenis: Sofie Saey

  Omdat wij trots zijn op onze medewerkers, zetten we af en toe een medewerker in de kijker en laten we hem of haar vertellen over hoe het is om te werken bij ons kantoor. Benieuwd naar het verhaal van Sofie? Lees dan zeker verder. 

  Lees meer